Lesena očala FJ-PRODUKT Kdo smo ?

Sva oče in sin. Izhajava iz rodu, ki se je že skozi številne rodove ukvarjal z obdelovanjem lesa. Bi lahko rekla, da so nama bili dar, smisel in ljubezen do vsega kar je povezano z lesom in oblikovanjem tega obnovljivega daru narave nekako položeni v zibel.  Seveda sva se čutila dolžna, da svoje darove oplemenitiva s pridihom domišljije in kančkom smisla za umetnost, ki bi že na prvi pogled prepričali kupca, da je prav vsak najin izdelek unikat, v katerem ni niti sledu uniformiranosti izdelkov množIčne proizvodnje.

Prav vsak najin izdelek je in bo  nekaj posebnega, ročno delo, za katerega boste lahko vedno zatrdili, da je bil izdelan osebno za vas, oblikovan povsem ročno in da ste pri izbiri oblike in namembnosti sodelovali tudi sami s svojimi zamislimi in domišljijo. Pa, saj ste menda že na podlagi priloženega slikovnega gradiva zaznali, kakšen čar se skriva v lesu, če mu je dodano tisto, kar nama je bilo položeno v zibeli. Spretne roke, smisel za oblikovanje, predvsem pa želja, da ustvariva nekaj, za kar boste lahko rekli, da imate samo vi, a je obenem cenovno dostopno tudi vašim uniformiranosti sitim prijateljem!

VPRAŠAJ FJ-PRODUKT

V primeru da bi naročili naš lesen okvir preko spleta in neveste kako bi izbrali velikost ali kakšen drugi detajl se lahko obrnete na nas in nas kontaktirate:

  • FJ-PRODUKT Lesena očala sončna očala
  • Instagram lesena očala FJ-PRODUKT
  • Lesena očala Pinterest Slovenija

© 2019 BY FJ-PRODUKT