top of page

LESENA OČALA FJPRODUKT JE DRUŽINSKO PODJETJE, KJER JE NA PRVEM MESTU VEDNO KVALITETA IZDELKA

Sva oče in sin. Izhajava iz rodu, ki se je že skozi številne rodove ukvarjal z obdelovanjem lesa. Bi lahko rekla, da so nama bili dar, smisel in ljubezen do vsega kar je povezano z lesom in oblikovanjem tega obnovljivega daru narave nekako položeni v zibel.  Seveda sva se čutila dolžna, da svoje darove oplemenitiva s pridihom domišljije in kančkom smisla za umetnost, ki bi že na prvi pogled prepričali kupca, da je prav vsak najin izdelek unikat, v katerem ni niti sledu uniformiranosti izdelkov množIčne proizvodnje.
 
Prav vsak najin izdelek je in bo  nekaj posebnega, ročno delo, za katerega boste lahko vedno zatrdili, da je bil izdelan osebno za vas, oblikovan povsem ročno in da ste pri izbiri oblike in namembnosti sodelovali tudi sami s svojimi zamislimi in domišljijo. Pa, saj ste menda že na podlagi priloženega slikovnega gradiva zaznali, kakšen čar se skriva v lesu, če mu je dodano tisto, kar nama je bilo položeno v zibeli. Spretne roke, smisel za oblikovanje, predvsem pa želja, da ustvariva nekaj, za kar boste lahko rekli, da imate samo vi, a je obenem cenovno dostopno tudi vašim uniformiranosti sitim prijateljem! Ž

Lesena očala FJ-PRODUKT so nastala leta 2015 ko sva združila moči po nešteto pogovorih in razmišljanj ustvarila prvi par očal ki seveda ni bil niti približno podeben sedanjemu delu in to je tudi dokaz, da se nisva nikoli ustavila in zadovoljila z obstoječim, ampak sva hotela še več in bolj kvaliteten, dodelan izdelak in sedaj po 5 leti dela, lahko nekako zatrdiva da sva na pravi poti, ker največji dokaz so stranke ki se vračajo in naročajo že druge ali pa tretje lesene okvirje.

  • FJ-PRODUKT Lesena očala sončna očala
  • Instagram lesena očala FJ-PRODUKT
  • Lesena očala Pinterest Slovenija
  • Lesena očala fj produkt oplotnica
bottom of page